luni, 21 iunie 2010

Am primit răspuns de la preşedintele Companiei " Teleradio-Moldova"

   Am primit pentru prima dată un răspuns dupa multe mesaje şi petiţii trimise către TRM ,nu vreau să zic că asteptam "jurnaliştii comunişti" de pe atunci să raspundă dar speram că mai exista vreun jurnalist cu adevarat liber în gândire care va lua în considerare câteva sfaturi venite de la unul din umilii plătitori de taxe către bugetul companiei " Teleradio-Moldova" .Acum văd că... şi mai spun încă odată ÎNSFÂRŞIT sa schimbat ceva la televiziunea publică din Chişinău şi zic DOAMNE SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN !

Mai jos este mesajul publicat pe pagina de internet a instituţiei http://trm.md/ -

"SA REFACEM IMPREUNA COMPANIA
Noua administraţie a Companiei " Teleradio-Moldova" invită ascultătorii şi telespectatorii să contribuie prin sugestii la recuperarea publică a instituţiei. Orice idee este binevenită pe adresa: presedinte@trm.md
"

Eu am zis că încercarea vină nu are şi uite ca am reusit.Vă îndemn şi pe voi să trimiteţi mesaje pe acea adresă de email de mai sus.Cât mai multe sugestii bune cu atât mai bine pentru toată societatea,asta bineînteles dacă vor fi implementate de noua administraţie a Companiei " Teleradio-Moldova".
Afişez aici şi mesajul cu sugestiile trimise de mine şi bineînţeles răspunsul preşedintelui " Teleradio-Moldova".
-------------------------------------------------------
RE: Sugestii la recuperarea publică a instituţiei.
Monday, June 21, 2010 5:23 AM
From:
"Constantin Marin"
To:
"'Ungureanu Constantin'"

Stimate dle Ungureanu,

Multumesc pentru sugestii. Ele ne vor fi utile in procesul reorganizarii TRM.

Cu respect, Constantin Marin,

Presedinte al Companiei
------------------------------------------------------------------------------------
From: Ungureanu Constantin [mailto:ungureanucin@yahoo.com]
Sent: Saturday, June 19, 2010 5:42 PM
To: presedinte@trm.md
Subject: Sugestii la recuperarea publică a instituţiei.


Buna ziua ma numesc Constantin Ungureanu,eu am mai trimis mesaje dar se pare ca nu sunt primite.
1.Pornesc de la 7 aprilie toate televiziunele au prezentat imaginile cu momentul in care Ion Perju in costum albastru il loveste cu piciorul in cap pe Valeriu Boboc numai TVM a dat cateva cadre la PLAN GENERAL in care nu se inteleg nimic si nici de cum MOMENTUL LOVITURII.Deci cine este la Redactia Stiri rezolvati problema pentru ca se pare ca avem sau redcatori sau editori care nu vor ca cetatenii R.Moldova sa vada acel moment al loviturii fatale.

2.Avem nevoie de emisuni de genul celei de la TVR care se numeste ceva de genul "ARENA PUBLICA" in care can d s unt invitati politicieni sunt din toate partidele si prezentatorii sunt cei mai obiectivi nu ca si cei de la Realitatea spre ex care invita doar din o zona politica si interpreteaza tot timul.ARENA PUBLICA trebuie sa le permita oamennilor sa inteleaga cu adevarat cum gandesc si vorbesc politicienii nostri nu doar ceea ce vor sa inteleaga redactorii de tv de genul NIT.

3.Poate se creaza si un canal aditional de genul TVM INFO cu stiri 24/24 astfel TVM va deveni lider de opine si are sansa sa devina o televiziune cu adevarat libera ceea ce ii va aduce si mai multa audienta si deci mai multi bani si deci independenta financiara.

4.Toti jurnalistii care sunt cunoscuti ca au facut partizanat politic in special pentru PCRM timp de 8 ani dar si pentru celelalte partide(daca vor face dupa 7 aprilie) trebuie obligati sa semneze o declaratie pe proprie raspundere prin care daca se mai constata vreodata de catre o grupa de specialisti independenti ca au incalcat deontolgia profesiei atunci vor fi pedepsiti penal.

5.Filmele difuzate de genul ATAC ASUPRA MOLDOVEI trebuiesc contrabalansate cu celelalte documentare altfel opinia publica a fost pacalita cu un film facut de PCRM dar aceasta opinei nu a fost corectata prin difuzarea celorlalte documentare macar cele facuite de regizori indpendeti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sursa foto - www.europalibera.org

vineri, 11 iunie 2010

Adrian Ursu - Jumatate eu, jumatate tu (Videoclip Oficial 2010)




















ADRIAN URSU – JUMATATE EU, JUMATATE TU
Vesuri :-

"Nu esti langa mine e pustiu
Mie tare dor de tine,vreau sa stii
Chiar daca esti departe, in primavara poate, vei veni,vei veni

Cand nu esti langa mine toamna e daaa...
Ma gandesc la tine primavara e in calendar
Chiar daca esti departe eu te astept si poate vei veni ,veeei veniii....

Ref--Primavara a venit,draga mea
Florile au inflorit, draga mea
Jumatate eu jumatate tu vino draga mea alinami sufletul .repet
Jumatate eu jumatate tu vino draga mea alinami sufletul .repet


Cand tu esti langa mine eu traiesc
Ai mei ochi pentru tine mai zambesc
Chiar daca esti departe, in primavara poate, vei veni,vei veni
Azi florile din lume iti daruiesc
Si doar pe tine anume te iubesc
Acum imi esti aproape nimic nu nu desparte ,draga mea ,draga meaaaa..
Ref--


luni, 7 iunie 2010

Our plan to stop the oil: 95% renewables by 2050

 The Energy [R]evolution:http://www.greenpeace.org/international/en/news/features/Our-plan-to-stop-the-oil-95-renewables-by-2050/
Want a way to stop the corruption and pollution that the fossil fuel industry is wreaking on our planet? We've seen a better future, and here's our plan to get there: the Energy [R]evolution.

The best way to stop an oil gush? Keep it in the ground. If you think that's impractical, or that it means shivering in the dark, or millions of people without energy, or millions of people without jobs, you'd be forgiven for thinking that. It's the line that we've all been fed by Big Oil and King Coal. It's wrong on all counts.

Greenpeace teamed up with more than 30 scientists and engineers from universities, institutes and the renewable energy industry to create our Energy [R]evolution Scenario. Using only existing technologies, it charts a course by which we can get from where we are now, to where we need to be: decreasing CO2 emissions after 2015; 95% renewable electricity by 2050; a phase out of nuclear power; 12 million jobs by 2030, with a third more jobs in the global power supply sector than in a business as usual scenario. The scenario respects natural limits, decouples growth from fossil fuel use, and proposes an investment system in which costs are shared fairly under a global climate regime. It also means finally providing energy to the two billion people currently without reliable access to energy services.

Learn more about the Energy [R]evolution.
PREVENTING THE NEXT DISASTER - http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/globalbp/globalbp_uk_english/homepage/STAGING/local_assets/bp_homepage/html/rov_stream.html

Take action now