joi, 8 aprilie 2010

Piaţa Marii Adunări Naţionale - ZONĂ LIBERĂ DE NEOCOMUNISM

Astăzi, 7 aprilie 2010, este ziua în care comemorăm morţii în lupta ANTICOMUNISTĂ de la Chişinău ! Valeriu Boboc, Eugen Ţap, Ion Tîbuleac, Maxim Caniscev sunt EROII din 7 aprilie 2009 ! Piaţa Universităţii din Bucureşti apare în discursul public drept „KM 0 al democraţiei”. În această piaţă cetăţenii au dat jos regimul dictatorial comunist. Aici s-a sfârşit o istorie de teroare şi groază pentru majoritatea cetăţenilor României Comuniste. Tot din acest loc, atât valorile democraţiei, cât şi cele naţionale, au fost apărate ori de câte ori s-au aflat în pericol. După Revoluţia din decembrie 1989 a urmat cea din aprile 2009 de la Chişinău, Basarabia. Piaţa Mării Adunări Naţionale din Chişinău devine ceea ce este Piaţa Universităţii din Bucureşti. Şi la fel cum în Piaţa Universităţii din Bucureşti există acea cruce si borna pe care este scris ZONA LIBERA DE NEOCOMUNISM aşa trebuie instalată acelaşi tip de bornă şi în Piaţa Mării Adunări Naţionale din Chişinău. Această petiţie este adresată guvernului de la Chişinău, prim-ministrului Filat si preşedintelui interimar al R.Moldova, Mihai Ghimpu.
Altaruraţivă grupului pe facebook -
SEMNATI Petitie: "Piaţa Marii Adunări Naţionale - ZONĂ LIBERĂ DE NEOCOMUNISM !" -

miercuri, 7 aprilie 2010

CRIMINALII STRIGĂ "CRIMINALII" !

       7 aprilie 2010.O dată foarte importantă pentru unii şi urâtă de altii,sper şi ştiu că acestia din urma sunt minoritari. Accesez diefrite saituri cu ştiri să văd cum sunt comemoraţi tinerii care s-au jertfit pentru ca Republica Moldova să scape de regimul CRIMINAL COMUNIST şi să ia însfârşit calea Europeană.
O nouă televiziune se lansează, astazi 7 aprilie la Chişinău, profitând de această zi istorică pentru noi, ca să işi promoveze lansarea. Numită Publika Tv ,dupa mine PubliKappa Tv, parcă dacă în ţara mamă, România există o minoritate de maghiari, atunci Realitatea Tv mama Publikappa Tv ar trebui să fie numită “Valóság Tv”, nu mai vreau să ştiu în ţigăneşte cum s-ar numi.Un lucru este clar aceiaşi dezinformare şi politică anti-Băsescu va continua şi la Chişinău.
În fine ajung pe saitul Moldova 1 să văd dacă am mai scăpt de jurnaliştii comunişti şi au început să apară ceva ştiri mai obiective pe acolo.Slabe şanse pentru că momentul în care este lovit mortal Valeriu Boboc de către aşa zisul poliţist în costum sportiv de culoare albastră, aşa şi nu mai este prezent în reportaj ,ci doar un cadru general din care nu se înţelege nimic.Ajung şi la ştirea “DECORAT SAU NU ?”. Unii poliţişti criminali în frunte cu Mihai Laşcu preşedintele sindicatului poliţiştilor „Demnitate”,care numai DEMNITATE nu poate fi numit pentru ca exact asta le lipseşte acelor poliţişti care la comanda COMUNISTILOR CRIMINALI au omorât în bătaie viitoarea generatie a ţării, acuză ca sa nu fie acuzaţi, strigă că “Valeriu Boboc, tânărul omorât în bătăi la 7 aprilie a fost cercetat penal pentru păstrarea drogurilor şi pentru jaf şi nu merită să primească medalia “Ordinul de Onoare””.Deci toţi tinerii care sunteţi cercetaţi penal, atenţie mare pentru că în mintea acestor poliţişti FARA DEMNITATE, eşti un nimic şi trebuie să fii omorât în bataie.Ca să nu mai vorbesc cum erai cercetat penal pe timpul lui Voronin ,daca dorea un poliţist imdeiat se găseau dovezi,martori şi judecatori şi erai vinovat de tot ce dorea poliţistul, procurorul şi SIS-ul să fii vinovat.
Valeriu Boboc este un simbol al revoluţiei anitcomuniste de la Chişinău ca şi ceilalţi tineri omorâţi de cânii comunişti ai lui Voronin. De ce nu se spune nimic şi despre ceilalţi tineri omorâţi la 7 aprilie, Ion Ţâbuleac, Eugen Ţap şi Maxim Canişev? Să vă spun eu ,pentru că "DEMNITATEA" poliţiştilor criminali nu îi lasă să spună adevarul de la 7 aprilie. Ei tot speră ca va reveni tătuca Voronin la putere şi vor mai primi câte un apartament pentru fiecare tânăr omorât în bătaie.
Să sperăm şi noi în numele tinerilor omorâţi,că vor rămâne doar cu speranţa....

Vă aştep de la ora 20.00 în Bucureşti / Borna “KM.0 al Libertaţii şi Democraţiei” – Piaţa Universităţii să aprindem împreună o lumânare pentru eroii de la 7 aprilie.
EROII NU MOR NICIODATĂ !

Sursa foto: http://trm.md/ 
=========================
http://www.zdg.md/stiri/7-aprilie-2010-vazut-din-romania - Victor Boboc, tatăl lui Valeriu, unul dintre tinerii morţi în aprilie trecut."Acum se spune că fiul meu a fost criminal. Poate a greşit el, dar criminali sunt cei care l-au ucis"